Πολιτική

Το ατόπημα της Κριστίν Λαγκάρντ στην συνάντηση με τον Τσίπρα!

Μπορεί να επαινέσαμε την Κριστίν Λαγκάρντ για την στυλιστική της επιλογή στην συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά τελικά η επικεφαλής του ΔΝΤ έκανε ένα τεράστιο λάθος.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, κάποιοι πιο παρατηρητικοί επεσήμαναν πως υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα.  Φόρεσε μέσα σε τρεις ημέρες το ίδιο φόρεμα!
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση την Δευτέρα 16/10/2017 με τον έλληνα πρωθυπουργό η Κριστίν Λαγκάρντ φορούσε μπλε έθνικ φόρεμα με κεντητές λευκές και κίτρινες λεπτομέρειες.
tsipras lagarde
Με τον πρωθυπουργό στις 16/10

Με το ίδιο φόρεμα

Το ίδιο φόρεμα φορούσε όμως την προηγούμενη Παρασκευή 13/10/2017 στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ. Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν το ατόπημα αυτό αμελητέο, αλλά ως προς το πρωτόκολλο είναι σφάλμα εξαιρετικής βαρύτητας.
lagarde
Με το ίδιο φόρεμα στις 13/10
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 12
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 65