Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αυτό ήθελαν να προλάβουν οι τρείς; – Ετοιμάζεται πολιτική κίνηση ως τις 10/11

Αυτό ήθελαν να προλάβουν οι τρείς; – Ετοιμάζεται πολιτική κίνηση ως τις 10/11

‘Οπως αποκαλύπτει σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, είναι θέμα ημερών να εκηλωθεί μια πολιτική πρωτοβουλία από ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εκτός βουλής και η οποία πιθανότατα θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του κομματικού συστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το αργότερο ώς τις 10 Νοεμβρίου διακεκριμένοι στον δημόσιο βίο πολίτες που κινούνται μεταξύ του ονομαζόμενου, κάποτε, εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και του φιλελεύθερου χώρου της Κεντροδεξιάς και οι οποίοι θεωρούν ότι η χώρα βρίσκεται σε πλήρες πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο αναμένεται να προβούν στην κοινή ανακοίνωση μιας συγκροτημένης πολιτικής κίνησης.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο παραιτηθείς πρώην υπουργός κ. Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος πάντως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη κίνηση να συνοδευθεί με την ανακοίνωση ενός νέου κόμματος.

Μέχρι στιγμής τηρείται μυστικότητα ως προς τον πλήρη κατάλογο των ονομάτων που μετέχουν στην κίνηση, ενώ ο κ. Φλωρίδης σε όλες τις συνομιλίες του υπογραμμίζει ότι η δική του παρουσία καθ’ οιονδήποτε τρόπο δεν έχει ηγετικά χαρακτηριστικά.

Θα μετέχουν εξίσου γνωστά αν όχι γνωστότερα πρόσωπα του κ. Φλωρίδη, όπως καθηγητές πανεπιστημίου, άνθρωποι που ενεργοποιούνται στην αγορά, πολίτες ενεργοί εκτός οργανωμένων κομμάτων, αλλά και διακεκριμένοι διανοούμενοι που έχουν τοποθετηθεί προσφάτως σε πολλές εκφάνσεις της παρατεινόμενης κρίσης με άρθρα, συνεντεύξεις ή ακόμη και με κοινές διακηρύξεις, όπως η πολυσυζητημένη ανοιχτή επιστολή των 32, «Τολμήστε».

Ας σημειωθεί τέλος ότι πληροφορίες που θέλουν και τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο να μετέχει ενεργά στην εν λόγω κίνηση διαψεύδονται κατηγορηματικά από τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από το δείπνο των τεσσάρων στην τρόικα του ΠΑΣΟΚ; – Τι σημαίνει το άρθρο Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Λοβέρδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ: Τι συμβαίνει με τον πρωθυπουργό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Παπανδρεου: “Δεν μπορώ να εγγυηθώ μια άμεση λύση σήμερα”

Βενιζέλος: “Καλός οιωνός το κείμενο παρέμβαση των τριών”

Βαρυσήμαντο άρθρο – παρέμβαση από Διαμαντοπούλου – Λοβέρδο – Ραγκούση – Θα σηματοδοτήσει εξελίξεις;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε