Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση σε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό: «Κάτω τα χέρια από το προσωπικό του ΕΣΥ»

Η ασθενής συνελήφθη και, όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας, η νοσηλεύτρια έκανε μήνυση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο περιστατικό επίθεσης σε νοσηλεύτρια στα επείγοντα του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» αναφέρεται ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας ότι η εργαζόμενη δέχθηκε επίθεση από ασθενή κατά τη διάρκεια της εφημερίας.

Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει ότι το περιστατικό έγινε μετά το τέλος της γενικής εφημερίας της 7ης Αυγούστου στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας, η ασθενής βρισκόταν σε φορείο και περίμενε να εξεταστεί, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια στα επείγοντα.

Η εργαζόμενη κατήγγειλε ότι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό, ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Η ασθενής συνελήφθη και, όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, η νοσηλεύτρια έκανε μήνυση.

Παράλληλα, η διοίκηση του «Ερυθρού Σταυρού» χορήγησε πενθήμερη άδεια στην εργαζόμενη.

«Κάτω τα χέρια από το προσωπικό του ΕΣΥ που και τις ημέρες αυτές που οι περισσότεροι λείπουν για τις διακοπές τους, αυτοί είναι στο καθήκον», τονίζει ακόμη στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

«Ξημερώματα και κατά το πέρας της γενικής εφημερίας του Γ.Ν. Ερυθρός Σταυρός της 7ης Αυγούστου ασθενής που περίμενε στο φορείο για να εξετασθεί, για άγνωστη αιτία επετέθη σε νοσηλεύτρια που εκτελούσε τα καθήκοντα της στα επείγοντα, με αποτέλεσμα να υποστεί ξυλοδαρμό!

Εκλήθη η αστυνομία και συνελήφθη η ασθενής η οποία άσκησε βία και η νοσηλεύτρια υπέβαλε μήνυση!

Η εν λόγω νοσηλεύτρια εξετάσθηκε από τους ιατρούς του νοσοκομείου και εκρίθη ότι μπορεί να αποχωρήσει για την οικία της!

Η διοίκηση με την σειρά της χορήγησε 5 ημέρες αδείας και μετά από συνεννόηση με την ίδια, όσο χρειαστεί για την σωματική και ψυχική της αποκατάσταση! Κάτω τα χέρια από το προσωπικό του ΕΣΥ που και τις ημέρες αυτές που οι περισσότεροι λείπουν για τις διακοπές τους, αυτοί είναι στο καθήκον».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Αρβανίτης: Η κυβέρνηση τιμωρεί την ανεργία υπέρ της εργοδοσίας – Το νέο κοινωνικό «τσεκούρι» Μητσοτάκη
«Απέναντι στην πολιτική της φτωχοποίησης και του εκβιασμού, διεκδικούμε ισχυρή προστασία των ανέργων, αξιοπρεπείς μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και σταθερή εργασία με δικαιώματα» απαντά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Αρβανίτης
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πρόγραμμα 5 δισ. από τη ΔΕΘ – Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς για συντάξεις, μισθούς και φόρους
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος παρουσίασε τις βασικές οικονομικές προτάσεις της Κουμουνδούρου, υπερασπίστηκε την κυβερνητική περίοδο 2015-2019 και έστειλε μηνύματα προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον Παύλο Πολάκη και τις δυνάμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης
Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΘ
Η απάντηση Σιακαντάρη για τη δήλωση Τσίπρα: «Δεν απομακρύνθηκα από την ΕΛΑΣ - Είχα ζητήσει να μη συμμετέχω στα όργανα»
Δημοσιοποιεί μήνυμα πριν από την ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου και δηλώνει ότι παραμένει στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, ενώ η πρόσφατη αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει τη συζήτηση για τις συνεργασίες στην Κεντροαριστερά
Γιώργος Σιακαντάρης
Κεραμέως για το επίδομα ανεργίας μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη: «Δεν είναι θέση της κυβέρνησης»
«Είναι ασφαλιστικό, ανταποδοτικό δικαίωμα - Δεν είναι προνοιακό» ξεκαθαρίζει η υπουργός Εργασίας μετά την πρόταση του κυβερνητικού εκπροσώπου για περιορισμό του βοηθήματος στους δύο μήνες
Κεραμέως και Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
15