Πολιτική

Bild για τη… γραβάτα του Καμμένου: Ίσως ήταν πρόταση για τον Τσίπρα

Ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Ελλάδας το tweet που ανέβηκε στον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και έδειχνε μια γραβάτα με… χαρούμενα πέη. Η φωτογραφία ανέβηκε λίγο αφού τελείωσε το Eurogroup αλλά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την είδε και την κατέβασε αμέσως.

Αλλά το “κακό” είχε γίνει και όλοι σήμερα μιλούν για τη γραβάτα με τους χαρούμενους φαλλούς. Ακόμη και η Bild. Τέτοιο θέμα άλλωστε για μια τέτοια εφημερίδα είναι βούτυρο στο ψωμί της.

Στο ρεπορτάζ της για το Eurogroup, η γερμανική εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά στο tweet που ανέβηκε και… κατέβηκε σε χρόνο dt από τον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας.

«Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με ζωγραφισμένα πέη. Γρήγορα κατέβασε το tweet λέγοντας πως η κόρη του (σ.σ. λάθος της εφημερίδας, ο κ. Καμμένος έγραψε ότι ο γιος του ανέβασε τη φωτογραφία) είχε το κινητό του», γράφει η Bild.

Και αφού βάζει screenshot από το tweet, συνεχίζει: «Προήλθε το tweet από τον ίδιο τον υπουργό; Γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία (σ.σ. για το χρέος). Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν συνηθίζει να φοράει (γραβάτα). Ίσως το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12