Πολιτική

Δανέλλης: “Δεν έστειλα τίποτα” δηλώνει ο 43χρονος κατηγορούμενος για τα απειλητικά sms

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 43χρονος που συνελήφη για αποστολή απειλητικών SMS προς τον Σπύρο Δανέλλη.

Πρόκειται για έναν πρώην εργαζόμενο σε εταιρεία security, και ο οποίος προσήχθη για τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε ο Σπύρος Δανέλλης προτού δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό, και έθεσε το κινητό του στην διάθεση των αστυνομικών αρχών για να ελεγχθεί. Σημείωσε όπως, πως διαθέτει μια μικρή εταιρεία, η οποία νοικιάζει αριθμούς και κινητά με την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης, και άρα εκεί μπορεί να βρίσκεται ο ένοχος ή οι ένοχοι.

Ο 43χρονος έχει πάρει προθεσμία για απολογηθεί στον εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής (18.01.2019), αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης