Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ”

“Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ”

«Η διαβούλευση με τους εταίρους θα είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. Είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τελείως εκτός στόχων και το πρωτεύον είναι να δείξουμε πως κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Κεδίκογλου είπε: «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Προτιμάμε να περάσουμε το παιχνίδι στην επίθεση, να περάσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, πείθοντας έτσι τους εταίρους μας».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την έντονη κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι η κριτική του κ. Τσίπρα είναι σαν τις εναλλαγές του χαμαιλέοντα και πρόσθεσε πως ο κρατισμός και ο λαϊκισμός δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα, αλλά η συνταγή που μας έφερε στο σήμερα.

«Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε απαντώντας στην αναφορά του κ. Τσίπρα ότι «θα είναι κάθε στιγμή απέναντι μέσα κι έξω από τη Βουλή».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην υπάρξει άλλη θυσία, ενώ για το ζήτημα της μετενέργειας επισήμανε πως αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει στα χέρια της τα όπλα που χρειάζονται για να θέσει αυτό το θέμα.

Είπε επίσης ότι θα γίνουν αλλαγές στην ΕΡΤ αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 179 ΝΑΙ και 121 ΟΧΙ…

H αμηχανία Μιχαλολιάκου και το… ανοιχτό μικρόφωνο -Video

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε