Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

«Δεν μασάει» η Δούρου

«Δεν μασάει» η Δούρου

Σε ανάκληση της απόφασης ορισμού της στη θέση της Αντιπεριφερειάχη Κοινωνικής Πολιτικής, προχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η καταψήφιση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, από την Κατερίνα Θανοπούλου. Δεν ήταν η πρώτη φορά: κατά την περασμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η ίδια είχε καταψηφίσει τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, χωρίς όμως να δηλώσει ότι παραιτείται από τη θέση ευθύνης της.

Έτσι η κίνηση Δούρου μετά από τη ψήφιση του προϋπολογισμού δεν εξέπληξε – ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη καθώς και τα δύο θέματα που καταψήφισε η Αντιπεριφερειάρχης θεωρούνται κομβικής σημασίας για τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ενδεικτικό είναι το ότι η σχετική ανακοίνωση δεν εξέπληξε κανέναν – τόσο αναμενόμενη ήταν. Η Δούρου έδειξε πάντως ότι «δεν μασάει» και συνεχίζει το έργο στην Περιφέρεια Αττικής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε