Πολιτική

Δένδιας: Κοινή αντίληψη Ελλάδας και ΗΠΑ σε θέματα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο της Επιτροπής Κατανομής Πόρων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νίτα Λάουι

Όπως ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο κ. Δένδιας «επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στη συνάντησή του με την πρόεδρο της Επιτροπής Κατανομής Πόρων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νίτα Λάουι, με την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, η κοινή αντίληψη σε θέματα που αφορούν την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η πρόοδος στον Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ- Ελλάδας και η ενίσχυση της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
«Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50