Πολιτική

ΔΕΘ 2024 – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδοσφαιράκι και τον κέρασαν μπύρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι βόλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ τα είχαν όλα. Και ποδοσφαιράκι έπαιξε και μπύρα τον κέρασαν και επίδειξη drone παρακολούθησε.

Λίγες ώρες πριν την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την καθιερωμένη βόλτα του στα περίπτερα η οποία και φέτος, ήταν «πλούσια» και θεαματική.

Μεταξύ άλλων έκοψε την κορδέλα στο περίπτερο της Γερμανίας, όπου όπως θα δείτε στο βίντεο, έπαιξε και… ποδοσφαιράκι.

Τον πρωθυπουργό κέρασαν μπύρα, σε περίπτερο γνωστής εταιρείας:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το περίπτερο της Γερμανίας, λέγοντας: «Ευχαριστώ τη Γερμανία που δέχθηκε την πρόσκληση και την πρόκληση να είναι τιμώμενη χώρα γιατί είχαμε πολύ χώρο να καλύψουμε».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αφήσαμε πίσω μας την κρίση και η οικονομία αναπτύσσεται. Η Γερμανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στη χώρα και την περίοδο της κρίσης δεν έφυγε, συμπλήρωσε…
Νωρίτερα, είχε δεχθεί συγχαρητήρια από τον Γερμανό αντικαγκελάριο Ρ. Χάμπεκ για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου (7/9/24) στις εγκαταστάσεις της 88η ΔΕΘ. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο κέντρο διοίκησης τη ΔΕΘ για τα εγκαίνια της έκθεσης.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρωθυπουργός άρχισε να επισκέπτεται τα περίπτερα και τα κεράσματα ήταν πολλά.

Εμφανίστηκαν πιατέλες με καλούδια για τον πρωθυπουργό, με τον ίδιο να δοκιμάζει κολοκυθόπιτα, ενώ σύντομη συνομιλία είχε με την Έλσα Κουκουμέρια πρόεδρο της Ένωσης  Αρτοποιιών Θεσσαλονίκης ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

mitsotakis deth

mitsotakis deth mitsotakis deth

Εντυπωσιακή ήταν και η επίδειξη drone από τον ελληνικό στρατό που παρακολούθησε ο πρωθυπουργός:

Ιδιαίτερη συνομιλία με Ολυμπιονίκες είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στη ΔΕΘ.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 11
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 40
Μαρία Καρυστιανού: «Στελέχη του κινήματός μας είναι αποκλειστικά και μόνο πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»
Σε διευκρινίσεις για τα στελέχη του προχώρησε το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού κάνοντας λόγο για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος»
Η Μαρία Καρυστιανού 16
Αλέξης Τσίπρας: Η εκδήλωση για το νέο κόμμα την Τρίτη στο Θησείο και ο οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα
Με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος την Τρίτη στο Θησείο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά δημόσιες παρεμβάσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και δράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα
O Αλέξης Τσίπρας 18
Επιστολή Κοβέσι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την τροπολογία Φλωρίδη: «Σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει αρνητικές επιπτώσεις στην ανεξαρτησία και τη λειτουργία της στην Ελλάδα - Στο στόχαστρο οι αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Λάουρα Κοβέσι και Γιώργος Φλωρίδης 19