Πολιτική

Διευκρινίσεις για τον ΕΝΦΙΑ: Τι θα συμβεί εάν δεν πληρωθεί τελικά

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το τι θα συμβεί εάν κάποιος πολίτης δεν μπορέσει μέχρι σήμερα να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανησυχία είχε προκληθεί από το πρωί, καθώς υπήρχε έντονα η φημολογία πως όποιος δεν πληρώσει μέχρι σήμερα την πρώτη δόση τότε θα χάσει και τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών δεν ισχύει, καθώς όπως επισημαίνεται δεν προβλέπεται από κανένα νόμο.

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για τον ΕΝΦΙΑ

Τις τελευταίες ώρες βρισκόμαστε απέναντι σε μια «επίθεση» παραπληροφόρησης από κάποια μέσα, όσον αφορά το θέμα της μη καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, η οποία λήγει σήμερα 30/10/2015 και τον συσχετισμό της με απώλεια της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από κανένα νόμο.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πρασιανάκη – Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου
«Υπηρέτησε με αφοσίωση τις αξίες της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
Γιώργος Πρασιανάκης 1
Αλέξης Τσίπρας: Η αριστερά είναι χρήσιμη στα δύσκολα – Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού για την ομιλία του στη Σορβόννη
«Η αριστερά που πατάει τα πόδια της στη γη και δεν αρκείται να διαμαρτύρεται, να καταγγέλλει και να αντιστέκεται, αλλά τολμά να πάρει την ευθύνη της διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας 6