Πολιτική

Δημήτρης Νατσιός για την έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη: Βανδαλίζονται με τρισάθλιο τρόπο η Παναγία και οι Άγιοι μας

Τους βανδαλισμούς στην Εθνική Πινακοθήκη από τον βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο το μεσημέρι της Δευτέρας (10/03/2025), σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός.

Ο Δημήτρης Νατσιός στην ανάρτησή του παραπέμπει στην ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ, η οποία αδειάζει με τρόπο τον βουλευτή της, Νίκο Παπαδόπουλο για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη.

Παράλληλα όμως θέτει το ερώτημα αν η Εθνική Πινακοθήκη θα τολμούσε να εκθέσει «έργα τέχνης» που θα πρόσβαλαν τη θρησκεία των Μουσουλμάνων ή των Εβραίων ενώ υποστηρίζει πως «βανδαλίζονται με τρισάθλιο τρόπο η Παναγία και οι άγιοι μας».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Νατσιού έχει ως εξής: Πολλά ακούστηκαν σήμερα για το επεισόδιο με τα βλάσφημα έργα στην Πινακοθήκη. Η ΝΙΚΗ έχει εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου και έχει πάρει επίσημα θέση.

Εγώ θα ρωτήσω την κυρία Υπουργό Πολιτισμού: Θα τολμούσε η Διοίκηση της Πινακοθήκης να εκθέσει «έργα τέχνης» που θα πρόσβαλλαν την θρησκεία των Μουσουλμάνων ή των Εβραίων;

Γιατί επιτρέπει να γίνεται αυτό για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς;

Από την μια η Κυβέρνηση και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμούν δήθεν την Κυριακή της Ορθοδοξίας και την αναστήλωση των ιερών εικόνων και από την άλλη αφήνουν να βανδαλίζονται με τρισάθλιο τρόπο η Παναγία και οι Άγιοι μας.

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Έλεος με τα fake news» ξεσπά η Σοφία Μητσοτάκη για τα εισιτήρια με τους Boston Celtics, το ποπ κορν και την κόκα κόλα του πρωθυπουργού
Ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος ισχυρίστηκε πως ακόμα και τα έξοδα για ποπ κορν και αναψυκτικά πληρώθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο
Σοφία Μητσοτάκη
71
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με φόντο την απεργία πείνας Ρούτσι: «Παραμένει αρπακτικό του ανθρώπινου πόνου», «γελοίο πρόσωπο»
Αφορμή της διαμάχης η υπόθεση του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι, ο οποίος ζητά την εκταφή του γιου του που σκοτώθηκε στα Τέμπη, αλλά και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής
73
Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για το νέο κόμμα σε ερώτηση Έλληνα φοιτητή στη Σορβόννη - «Πρέπει να αφουγκραστώ το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία»
«Όσο για το πώς μπορεί να επέλθει πολιτική αλλαγή αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσα από την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων είτε από ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος»
Ο Αλέξης Τσίπρας 140
«Δημιουργείται σωματείο γυναικών που υπέστησαν bullying από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» - Τι αποκαλύπτει πρώην υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας
«Το πρωί αγκαλιάζει χαροκαμένες μάνες για τις κάμερες και το βράδυ χορεύει στα γλέντια με τα ίδια ρούχα. Φοράει μάσκα. Είναι συστημική», ανέφερε η Όλγα Δάλλα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 11
Άδωνις Γεωργιάδης κατά γιατρών Πάνου Ρούτσι: Κινδυνεύει η ζωή του και παίζουν παιχνίδια
«Έχουμε το πρωτοφανές περιστατικό ότι οι γιατροί του νοσοκομείου Νίκαιας, χωρίς να έχουν το νόμιμο δικαίωμα, εξέδωσαν ανακοίνωση εκπροσωπόντας το ΕΣΥ, ενώ δεν το εκπροσωπούν», ανέφερε ο Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην διημερίδα του υπουργείου
43