Πολιτική

Εγκάρδιο το κλίμα μεταξύ Μαρέβα – Μπριζίτ! Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι πρώτες κυρίες [pics]

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα έφτασε στο Ελιζέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έτυχε θερμής υποδοχής από την Μπριζίτ Μακρόν.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι ήταν στο πλευρό Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Ελιζέμ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Αντάλλαξαν θερμές χειραψίες με τους Εμάνουελ και Μπριζίτ Μακρόν με τις δύο κυρίες, ωστόσο, να έχουν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκε θερμά την Μαρέβα Μητσοτάκη που έκανε μάλιστα και το πρώτο επίσημο ταξίδι της στο εξωτερικό ως σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ώρα που οι σύζυγοί τους έκαναν δηλώσεις είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο σε εγκάρδιο κλίμα κάτι το οποίο αποθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Η κύρια Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι, με ριγέ παντελόνι και ένα πουκάμισο μπορντό. Από την πλευρά της η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ένα μπεζ φόρεμα ελάχιστα πάνω από γόνατο με μανίκια ως τον αγκώνα.

mereva brigitte

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mareva briggite

Φωτογραφίες: Intime, Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα και Λιβύη ξεκινούν την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ – Στο προσκήνιο η διμερής συνεργασία στο μεταναστευτικό
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζήτησε με τον Λίβυο ομόλογό του για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών
Γιώργος Γεραπετρίτης - Υπουργός Εξωτερικών Λιβύης 10
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
104
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2