Πολιτική

Εγκάρδιο το κλίμα μεταξύ Μαρέβα – Μπριζίτ! Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι πρώτες κυρίες [pics]

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα έφτασε στο Ελιζέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έτυχε θερμής υποδοχής από την Μπριζίτ Μακρόν.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι ήταν στο πλευρό Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Ελιζέμ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Αντάλλαξαν θερμές χειραψίες με τους Εμάνουελ και Μπριζίτ Μακρόν με τις δύο κυρίες, ωστόσο, να έχουν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκε θερμά την Μαρέβα Μητσοτάκη που έκανε μάλιστα και το πρώτο επίσημο ταξίδι της στο εξωτερικό ως σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ώρα που οι σύζυγοί τους έκαναν δηλώσεις είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο σε εγκάρδιο κλίμα κάτι το οποίο αποθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Η κύρια Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι, με ριγέ παντελόνι και ένα πουκάμισο μπορντό. Από την πλευρά της η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ένα μπεζ φόρεμα ελάχιστα πάνω από γόνατο με μανίκια ως τον αγκώνα.

mereva brigitte

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mitsotakis makron

mareva briggite

Φωτογραφίες: Intime, Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή οι συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες
Κατά τη συζήτηση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης υποστήριξε ότι αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας
Βουλή
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος