Πολιτική

Εκλογές 2015: Λεβέντης εναντίον ΕΡΤ! Άγρια κόντρα με τους παρουσιαστές

Καλεσμένος στο στούντιο της ΕΡΤ ήταν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης μάλλον πήγε μα άγριες διαθέσεις στην ΕΡΤ αφού άρχισε να “στολίζει” με το “καλημέρα σας” τους δημοσιογράφους, Μαριλένα Κατσίμη και Γιάννη Δάρρα.

«Λέτε αυτά που λέτε για να κρατήσετε την δουλειά σας», είπε ο κ. Λεβέντης στους δυο δημοσιογράφους προκαλώντας την αντίδραση και των δυο. Όταν του αντέτειναν ότι τον κάλεσαν για να ακουστούν οι θέσεις του κόμματός του, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε και παλι την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ότι ενω του είχε πει ότι θα ήταν περισσότερο χρόνο στον αέρα τελικά ο χρόνος ήταν λιγότερος.

Είπε επίσης ότι αν κληθεί να μετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας θα πάει με τους δικούς του όρους και ότι δεν θα καταστραφεί όπως ο Καρατζαφέρης και πως δεν θα γίνει Καμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης