Πολιτική

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Έχω δεσμευτεί για αλλαγές και θα το πράξω!

Για ισχυρή εντολή κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νίκη του στις εκλογές σε δηλώσεις τους στο CNBC. «Έλαβα μία σαφή αυτοδυναμία, κάτι που θεωρείτο από πολλούς ως ακατόρθωτο λίγα χρόνια πριν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριακός Μητσοτάκης μιλώντας για την επικράτησή του στις εκλογές Ελλάδα και στάθηκε την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Πρόκειται για μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, και όχι μόνο για την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαραίτητο για την είσοδο στο Κοινοβούλιο 3% και αυτό συνιστά μία τεράστια νίκη της ελληνικής δημοκρατίας. Είμαι πολύ περήφανος που όταν ανέλαβα το κόμμα ήταν στο 28% και χθες άγγιξε το 40%. Έλαβα μία σαφή αυτοδυναμία, κάτι που θεωρείτο από πολλούς ως ακατόρθωτο λίγα χρόνια πριν. Αυτό όμως, σημαίνει ότι υπάρχει σαφής ισχυρή εντολή για αλλαγές στην Ελλάδα, αυτές έχω δεσμευτεί να υλοποιήσω και αυτό θα πράξω», δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός στην ανταποκρίτρια του CNBC, S. Amaro.

Ο νέος πρωθυπουργός δήλωσε στο CNBC ότι η ατζέντα του περιλαμβάνει ενίσχυση της οικονομίας, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. «Η σύσταση της νέας κυβέρνησης θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα, επομένως ζητώ λίγη υπομονή για τον νέο υπουργό Οικονομικών, ο οποίος θα ορκιστεί αύριο, το πρώτο υπουργικό συμβούλιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη και η δουλειά θα ξεκινήσει από σήμερα», υπογράμμισε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3