Πολιτική

Εκλογές 2019: Πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής

Η κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων και ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής τους, συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η συνεδρίαση για τις εκλογές έγινε ύστερα από προσκληση του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων των κομμάτων, διαβεβαίωσε ότι θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων και των δημοσιονομικών δυνατοτήτων του κρατικού προϋπολογισμού και υπογράμμισε ότι η επιτυχής διεξαγωγή των εθνικών εκλογών είναι συνευθύνη όλων.

Παρόντες στη συνεδρίαση για τις εκλογές ήταν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Χρήστος Σίμος, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιος Κουτρουμάνος.

Στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που διαθέτουν εκπροσώπηση σε Βουλή ή Ευρωβουλή. Η εν λόγω επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες, μετά την επίσημη ανακήρυξη των εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Σε αυτή τη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 10
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 2
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1