Πολιτική

Εκλογές 2019 – Ρουπακιώτης: Ποιότητα στη Δημοκρατία η ψήφος των 17αρηδων

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος αποτελεί “μέγιστο διακύβευμα” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο κ. Ρουπακιώτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «news 24/7 88.6» τόνισε ότι η συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και των 17άρηδων, σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα εξασφαλίσει μία νέα ποιότητα για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ακόμη ο κ. Ρουπακιώτης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, για να κρίνουν τα κόμματα και τα προγράμματά τους, τώρα που, όπως επισήμανε, διαμορφώνεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, μετά τον Αύγουστο του 2018.

Επίσης διαβεβαίωσε πως η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών και των εργαζομένων του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και η επιτυχημένη διεξαγωγή των τετραπλών εκλογών που προηγήθηκαν, εγγυώνται την άψογη διεξαγωγή και των εθνικών εκλογών.

Τέλος υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε πως έχουν εξασφαλιστεί όλες οι διευκολύνσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, με δωρεάν μετακίνησή τους με τα πλοία της ακτοπλοΐας, με μεγάλες εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια από την «Aegean» και την «Olympic Air», αλλά και με ελεύθερη διέλευση από τους σταθμούς διοδίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης σε Ανδρουλάκη για εκλογές: Προσέξτε, γιατί τα αιτήματα καμιά φορά γίνονται δεκτά
Η ατάκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναζωπύρωσε τη σχετική συζήτηση στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, με κάποιους να μην αποκλείουν τις πρόωρες κάλπες ως σενάριο διαχείρισης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κωστής Χατζηδάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές: «Θέλει να κερδίσει χρόνο για να διαχειριστεί τον εκβιασμό»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής για την αναβολή της προ ημερησίας συζήτησης και ζητά εκλογές με φόντο τις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης
Γιώργος Φλωρίδης: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα βίντεο μέσα από τη δίκη
Ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρθηκε και στον Νίκο Κωνσταντόπουλο λέγοντας πως: «Θέλω να πω ότι επιστρατεύτηκε για να συμβάλλει στο να δημιουργηθούν εμπόδια για τη διεξαγωγή της δίκης
Ο Γιώργος Φλωρίδης 62