Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: «Έριξε» την ψήφο του στο Αρκαλοχώρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: «Έριξε» την ψήφο του στο Αρκαλοχώρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ψήφισε για τις εκλογές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε εκεί που είχε ψηφίσει και στις εκλογές στις 21 Μαΐου, και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν τον ΠΑΣΟΚ, ό,τι κι αν επέλεξαν στις 21 Μαΐου.

Bγαίνοντας κάλεσε «κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα, κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη ότι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, την δημοκρατική παράταξη σ’ αυτή τη νέα της πορεία» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας ότι « είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και με μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης ότι «από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή του μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους» και πως « η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στην συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».

Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να ψηφίσει και σε αυτές τις εκλογές, όπως έκανε και την 21η Μαΐου στο Αρκαλοχώρι, είχε και συμβολισμό, καθώς το σχολείο στο οποίο ψήφισε λειτουργεί σε κοντέινερ , μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, ενώ πληγέντες κάτοικοι της περιοχής, επίσης εξακολουθούν να ζουν σε οικίσκους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις