Πολιτική

Εκλογές 2023 – Ιωάννης Σαρμάς: Ψήφισε στο 55ο σχολείο Αθηνών ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Ημέρα εκλογών και το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής (25.06.2023) και ο Ιωάννης Σαρμάς. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός ψήφισε στο 55ο Σχολείο Αθηνών.

Σε εξέλιξη οι εθνικές εκλογές που θα αναδείξουν νέα κυβέρνηση και Βουλή. Στην κάλπη προσήλθε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Ιουνίου ο Ιωάννης Σαρμάς. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός προσήλθε στο 55ο Σχολείο Αθηνών όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Σαρμάς αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Δεν θα πρέπει να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ σε κανένα σενάριο μετά τις εκλογές
«Πρέπει να γίνουμε δύναμη αλλαγής, να πείσουμε με σοβαρότητα και τεκμηρίωση με τη γλώσσα της ανασυγκρότησης, ένα μεγάλο "ναι" σε μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος»
Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 28 Μαρτίου 2026  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Νέα κόντρα Φλωρίδη - Καρυστιανού για τα Τέμπη: «Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων», «κατάντια, φτάνει πια η ατιμωρησία»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού με την πρώην πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023» να του απαντά σε οξύ τόνο
Ο Γιώργος Φλωρίδης και η Μαρία Καρυστιανού 53