Πολιτική

Εκλογές 2023 – Μιθριδάτης: «Τακτικές αντιπερισπασμού της ΝΔ από τα μεγάλα θέματα που αφορούν την κοινωνία»

«Περίμενα τις αντιδράσεις από τη ΝΔ», λέει ο Μιθριδάτης με αφορμή την πολιτική κόντρα που ξέσπασε για παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media. «Ακριβώς το ίδιο πράγμα έκαναν πριν από δύο χρόνια που έβγαλα το «Για να μην τα χρωστάω», επισήμανε ο γνωστός τραγουδοποιός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για τις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές, ο Μιθριδάτης κάνει λόγο για τακτικές αντιπερισπασμού της ΝΔ από τα μεγάλα θέματα που αφορούν την κοινωνία.

«Το περίμενα γιατί, ακριβώς το ίδιο πράγμα έκαναν πριν από δύο χρόνια που έβγαλα το «Για να μην τα χρωστάω». Η διαφορά είναι ότι, τότε δεν πήρε επίσημη θέση η Νέα Δημοκρατία και δεν έβγαλαν tweets οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί, αλλά τα trolls που δουλεύουν για τη συγκεκριμένη παράταξη», δήλωσε ο γνωστός τραγουδοποιός και υποψήφιος βουλευτής στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις του νέου του υποψήφιου.

«Ο Μιθριδάτης προσθέτει στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι υπόλοιποι που θα ανακοινωθούν. Πανικός της ΝΔ. Και για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γράψει σχόλια», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε από την ίδια εκπομπή τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είστε υποκριτές και φαρισαίοι, αριστεροί».

Ο ίδιος ο Μιθριδάτης, πάντως, υποστήριξε ότι οι θέσεις του για τον ρόλο της γυναίκας είναι γνωστές από παλιά. «Είμαι σε ένα συγκρότημα (σ.σ. «Ημισκούμπρια») με προοδευτικές απόψεις από τα μέσα του 1990. Όπως τον κύρη του σπιτιού, που σχολάζει πόσο διαφορετικοί ρόλοι υπάρχουν από την ελληνική κοινωνία στη γυναίκα, σύζυγο και την κόρη. Και τις αντρικές «γουρουνιές» που λέει για τον κακό συμπεριφορισμό των ανδρών στις γυναίκες», λέει ο Μιθριδάτης.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωνε πως, «ο πολακισμός είναι προϋπόθεση για να μπεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μεταναστευτικό: Αυστηρότερες διαδικασίες με screening, ταχύτερη εξέταση αιτήσεων και στενότερη σύνδεση ασύλου – επιστροφών
Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου – Αιχμές Πλεύρη κατά ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς για τη στάση τους στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς
Πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη
ΠΑΣΟΚ: Με ομιλία Ανδρουλάκη ανοίγει την Παρασκευή το 4ο Τακτικό Συνέδριο, παρεμβάσεις από Παπανδρέου και Βενιζέλο – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Το τριήμερο 27 έως 29 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο θα κινηθεί σε άξονες προγράμματος, οργανωτικής ανασυγκρότησης και πολιτικής στρατηγικής, με παρεμβάσεις Παπανδρέου και Βενιζέλου το Σάββατο και την εκλογή νέων οργάνων να κλείνει τις εργασίες
Νίκος Ανδρουλάκης
Μήνυμα ενότητας από τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά ενός κόσμου που αλλάζει από τα μικρά του κομματικού μικρόκοσμου
Ο πρωθυπουργός, από το υπουργικό συμβούλιο, συνέδεσε τη διεθνή αστάθεια με την ανάγκη εσωτερικής συνοχής, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει παρούσα σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα
Κυριάκος Μητσοτάκης