Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Αρκαλοχώρι

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος για τις βουλευτικές εκλογές ψήφισε στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης «έριξε» την ψήφο του για τις εκλογές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Ανάμεσα σε όσους τον υποδέχτηκαν στο εκλογικό κέντρο, ήταν και ο πατέρας του. Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται σε κοντέινερ, μετά τους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι το 2021. 

«Τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Έλληνα να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε» δήλωσε βγαίνοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Επίσης κάλεσε τους ψηφοφόρους να αποφύγουν την «τοξικότητα», εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ικετεύει για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, αλλά και κατά της ΝΔ για το ότι δύο χρόνια μετά το σεισμό στο Αρκαλοχώρι, σχολεία βρίσκονται ακόμα σε κοντέινερ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχω δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα για να αφήσω να κακοποιούν την αλήθεια κάποιοι ακραίοι φασίστες και σεξιστές
Η φράση «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν» «είναι ταξική και όχι σεξιστική» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
80