Πολιτική

Εκλογές 2023: Ποια εκλογικά κέντρα στην Αθήνα θα είναι κλειστά την Κυριακή – Πού μπορούν να ενημερωθούν οι πολίτες

Από τον Δήμο Αθηναίων ανακοινώνεται ότι πέντε σχολικά συγκροτήματα τα οποία στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου είχαν λειτουργήσει ως εκλογικά κέντρα, δε θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 25 Ιουνίου.

Ο λόγος που τα συγκεκριμένα εκλογικά κέντρα της Αθήνας δεν θα είναι ανοιχτά για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι επειδή αυτήν την περίοδο λειτουργούν ως βαθμολογικά κέντρα των πανελλήνιων εξετάσεων, όπως αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας και έγινε γνωστό την Παρασκευή, 23 Ιουνίου.

Πρόκειται για τα παρακάτω πέντε σχολικά συγκροτήματα:

6ο ΕΠΑΛ Αθήνας

1ο ΕΠΑΛ Αθήνας

50ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αθήνας

59ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αθήνας

12ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αθήνας.

Οι εκλογείς που κατά τις εκλογές της 21ης Μαΐου ψήφισαν στα συγκεκριμένα σχολικά συγκροτήματα, θα πρέπει να ελέγξουν εγκαίρως στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών – και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «μάθε πού ψηφίζεις» – το νέο εκλογικό τμήμα στο οποίο θα πρέπει να προσέλθουν στις 25 Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
«Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50