Πολιτική

Εκλογές 2023 – Τάκης Θεοδωρικάκος: «Να δώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία της ΝΔ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάλεσμα απευθύνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος για να δοθεί η αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία στις επαναληπτικές εκλογές. Όπως όλα δείχνουν, οι νέες κάλπες θα στηθούν στις 25 Ιουνίου.

«Να δώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», διαμηνύει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ευχαριστώντας, παράλληλα, στους ψηφοφόρους του κόμματος που τον έστειλαν γι’ άλλη μία φορά στη Βουλή. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, με ανάρτησή του στα social media ευχαριστεί τους φίλους της Νέας
Δημοκρατίας που τον εξέλεξαν βουλευτή και μάλιστα στη δεύτερη θέση της εκλογικής περιφέρειας.

Επίσης, χαρακτηρίζει ιστορική τη χθεσινή (σ.σ. 21.05.2023) νίκη και απευθύνει κάλεσμα για να δοθεί πιο δυναμικά η μάχη για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

* «Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους της παράταξης που με εξέλεξαν βουλευτή του
Νοτίου Τομέα και μάλιστα στην δεύτερη θέση».

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Η χθεσινή μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, έχει ιστορικό χαρακτήρα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης που αυξάνει το ποσοστό της μετά από την πρώτη κυβερνητική θητεία της. Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και σίγουρα βήματα μπροστά. Έβαλαν οριστικά τέλος στην καταστροφολογία, την τοξικότητα και το διχασμό. Δείχνουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και την παράταξη του ορθού λόγου, της αξιοπιστίας, των δεσμεύσεων και της σκληρής δουλειάς. Γι’ αυτό με σεμνότητα και καθαρό λόγο θα δώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία σε λίγες βδομάδες.

Επιτρέψτε μου επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους της παράταξης που με την
ψήφο τους – στην πρώτη για μένα εκλογική αναμέτρηση με σταυρό – με εξέλεξαν βουλευτή του Νοτίου Τομέα και μάλιστα στη δεύτερη θέση. Πάμε δυνατά για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ!».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Πόρτο Γερμανό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας
Η ΕΛΑΣ επιμένει για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζητά δέσμευση της κρατικής χρηματοδότησης και αποζημιώσεων βουλευτών
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτείνει δέσμευση του 80% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων και υποχρεωτική απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης
ΕΛΑΣ 6