Πολιτική

Εκλογές – Μεϊμαράκης: Μίλησε με Σαμαρά – Καραμανλή, έφαγε με την Ντόρα

Εξαντλεί τα περιθώρια της διερευνητικής εντολής για να εκθέσει τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αναμένεται να παραδώσει την εντολή αύριο Κυριακή ή τη Δευτέρα, προχώρησε σε συναντήσεις με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Μετά το “όχι” του Σταύρου Θεοδωράκη, ακολούθησαν τα δύο νέα όχι από ΠΑΣΟΚ και Λαϊκή Ενότητα. Σε αυτό που “συντάχθηκαν” με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν κυρίως οι βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα. Στο πλαίσιο όμως της διερευνητικής του εντολής, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να τηλεφωνήσει στον πρωθυπουργό.

Από το σημερινό μενού του δεν έλειψαν και οι επαφές “εσωκομματικού τύπου”, καθώς είχε επικοινωνία τόσο με τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, όσο και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη εξετάστηκε η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα ενόψει των εκλογών.

Εξέφρασε την εκτίμηση πως θα πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό της κορμό τη ΝΔ, θέση που δεν απέρριψε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μηδενική ανοχή στα κυκλώματα των διακινητών
Στη Συνταγματική Αναθεώρηση και στην τραγωδία στη Χίο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη...
Κυριάκος Μητσοτάκης 73
Ο Στέφανος Κασσελάκης προτείνει την αλλαγή ονόματος του Κινήματος Δημοκρατίας σε Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο
«Ήρθε η ώρα για ένα άλμα που θα μετατρέψει την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Γκάζι σε μια νέα δημοκρατική παράταξη, αντάξια των ευρωπαϊκών προτύπων» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
30
Πιερρακάκης: «Η έλλειψη αποτελεσματικότητας, διαβρώνει την εμπιστοσύνη σε πολλές κοινωνίες»
«Η ισορροπία στη διακυβέρνηση λείπει από πολλά μέρη του κόσμου, ανάμεσα σε σημαντικές παραμέτρους» λέει ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Ανδρουλάκης στο TikTok: «Με το GenRent έχουμε ολοκληρωμένη απάντηση στο ζήτημα στέγασης»
Το GenRent αποσκοπεί σε περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης, κατάργηση της golden visa, πλαφόν στην αύξηση ενοικίων, θέσπιση ανώτατων μισθωμάτων για ακίνητα που δεν πληρούν βασικές προδιαγραφές
Νίκος Ανδρουλάκης