Πολιτική

Εκλογές – ΝΔ: “Γλυκοκοιτάζει” το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Αβραμόπουλος

Να αφήσει την Κομισιόν και να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τις επερχόμενες εκλογές φαίνεται να θέλει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Καθώς επικρατεί αναβρασμός στα κομματικά επιτελεία αφού η πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών είναι η 20η Σεπτεμβρίου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Επίτροπος Μετανάστευσης έχει εκφράσει την επιθυμία για επιστροφή την πολιτική σκηνή της Ελλάδας αλλά με την προϋπόθεση πως θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει αντίθεση άποψη και θεωρείται πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του κ. Αβραμόπουλου από την Κομισιόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331