Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης έχασε 3.500 ψήφους!

Είναι μια λεπτομέρεια αλλά κάνει την διαφορά! Αν συγκρίνει κανείς τα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ από τον πρώτο και τον δεύτερο γύρο θα διαπιστώσει κανείς ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε μια μεγάλη απώλεια.

Στην μάχη που έδωσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Προεδρία της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όχι μόνο δεν αύξησε τις ψήφους που πήρε αλλά έχασε κιόλας αν συγκρίνουμε τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου γύρου.

Στο πρώτο γύρο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πήρε 160.823 ψήφους, ενώ στον δεύτερο γύρο πήρε 157.224, δηλαδή 3,599 λιγότερους. Που σημαίνει ότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ψήφισαν μόνο ψηφοφόροι που είχαν προτιμήσει τους άλλους δυο υποψηφίους, Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο αλλά και πολύ πιθανά και ψηφοφόροι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  Α ΓΥΡΟΣ  Β ΓΥΡΟΣ  ΔΙΑΦΟΡΑ
  115.162 173.297 58.135
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ Α ΓΥΡΟΣ  Β ΓΥΡΟΣ  ΔΙΑΦΟΡΑ
  160.823 157.224 3.599
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13