Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σήμερα (22.9.2023) το πρωί στη Δράμα, από όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Φίλη. 

Ερωτηθείς για τη δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ περί παλιάς συνεργασίας του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι ο Νίκος Φίλης λέει ψέματα. 

Από τότε που έθεσα υποψηφιότητα «τι έχω κάνει; Έχω μπει σε “κουβούκλιο”, είμαι μόνο μέσα σε ένα στούντιο, κάνω μόνο βίντεο, μόνο επικοινωνία; Τι κάνω; Είμαι μέσα στον κόσμο. Έχω πάει στη Χαλκίδα, έχω πάει στο Αιγάλεω, έχω πάει στην Καρδίτσα, σε όλα τα εκεί χωριά, έχω στηρίξει τον κόσμο. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει γείωση στο κόμμα; Πώς πήγαμε από το 35% στο 17%; Πώς; Πήγαμε επειδή χάσαμε τη γείωση στην κοινωνία. Θα συγκρατήσουμε τα στελέχη, επειδή η κοινωνία το απαιτεί. Ο κόσμος λέει “δεν θέλουμε Μητσοτάκη, θέλουμε προοδευτική κυβέρνηση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί παλιάς συνεργασίας του με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα». 

«Το είχα γνωρίσει (σ.σ. το κ. Μητσοτάκη) προσωπικά στην Ομογένεια (σ.σ. των ΗΠΑ) για μερικά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, αυτό. Έχω να του μιλήσω εδώ και χρόνια. Ουδέποτε ήταν συνεργάτης μου. Οι πρωθυπουργός και το επιτελείου του έχει διαψεύσει ότι ήμουν συνεργάτης του», συμπλήρωσε. 

«Η “Ομπρέλα” (σ.σ. τάση) είναι ενάντιά μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο. Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις “ξεσκονίζω” από την Κυριακή το βράδυ…», επεσήμανε.

Το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί στην Καβάλα και θα έχει ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος, στο Riviera Cafe- Resrtro Bar (Πλατεία Καραολή και Δημητρίου 24). 

Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε το newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε selfies με κατοίκους της Δράμας, δέχτηκε αγκαλιές και φιλιά. 

Δείτε βίντεο από την περιοδεία του κ. Κασσελάκη στη Δράμα: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
80
Σκανδαλίδης για διεύρυνση ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ με τα παπαγαλάκια της προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια για δύο αστοχίες»
Ο επικεφαλής της Επιτροπής επιχείρησε να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα και επανέλαβε ότι το πολιτικό διακύβευμα για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι η συγκρότηση προοδευτικής εναλλακτικής απέναντι στη ΝΔ
Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ