Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: «Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ολοκληρώνει τη δική του προσπάθεια για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα νέο βίντεο ζητάει ψήφους που θα τον αναδείξουν νέο αρχηγό του κόμματος…

Ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και ευελπιστεί πως οι εκλογές θα τον αναδείξουν νέο πρόεδρο του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ντέρμπι ανάμεσα σε εκείνον και την Έφη Αχτσιόγλου. Τα επιτελεία τους, εξετάζουν με προσοχή τον αντίκτυπο της κάθε κίνησης και προσέχουν για να αποφύγουν τυχόν λάθη που μπορούν να κοστίσουν ακριβά.

Σε νέο του διαδικτυακό μήνυμα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Είναι η ώρα να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα.Είναι η ώρα να επιλέξουμε τι κοινωνία θέλουμε να γίνουμε. Είναι η ώρα να κατακτήσουμε το Ελληνικό Όνειρο.Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι μέσα από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία.

Δεν θα αρχίσω καινούργιο κόμμα. Θα αρχίσω καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με εσάς. Ελάτε. δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας.Γραφτείτε επιτόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε».

Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφίζουν από τις 8 η ώρα το πρωί του Σαββάτου έως την Κυριακή σε 570 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια. Μπορούν επίσης να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο θέλουν και όχι κατ’ ανάγκην στο εκλογικό τμήμα της περιοχής τους αρκεί να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή κάποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όπως και άλλοι που θέλουν να πάνε να γίνουν μέλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Πιεσμένος από την αντίδραση της κοινωνίας ανακοίνωσε περιορισμένες φοροαπαλλαγές
«Είναι φανερά πλέον ένας απερχόμενος και απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός. Και για αυτό απαιτείται άμεσα η παραίτηση του και πολιτική αλλαγή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ»
ΣΥΡΙΖΑ 3
Κυριάκος Μητσοτάκης από ΔΕΘ για το ΕΣΥ: Αρνούμαι την «ντουντούκα» των εργατοπατέρων – 50 εκατ. ευρώ για τα καινοτόμα φάρμακα
Παράλληλα, κατακεραύνωσε όσους προκαλούν επεισόδια, όπως είπε, στα νοσοκομεία, προσφέροντας τη στήριξή του στον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 89ης ΔΕΘ 14
ΠΑΣΟΚ για Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
«Tα μέτρα του πρωθυπουργού δεν είναι μέρισμα οικονομικής ανάπτυξης όπως δηλώνει, είναι επιστροφή ενός μικρού μέρους της υπερφορολόγησης που βίωσαν οι Έλληνες»
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη 4
Η μαντινάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς πάσα κατεύθυνση: «Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις»
Μία μαντινάδα, γνωστή στην Κρήτη, που δείχνει πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις του αντιπάλους σου γιατί θα τους ξαναβρείς μπροστά σου, χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα
Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ
27