Πολιτική

Εξάψαλμος Τατούλη κατά υπουργών: Κοιτάξτε τις δουλειές σας και αφήστε την Περιφέρεια

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι "εμείς δεν είμαστε κυβέρνηση, είμαστε αιρετό όργανο με την ευθύνη της Περιφέρειας, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, έκανε λόγο για προσπάθεια παρέμβασης υπουργών στην εσωτερική λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καλώντας τους σε αυστηρό τόνο να ”κοιτάξουν την δουλειά τους”.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι “εμείς δεν είμαστε κυβέρνηση, είμαστε αιρετό όργανο με την ευθύνη της Περιφέρειας, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση. Και να ξεφύγει από το μυαλό μας ένας τέτοιος μύθος γιατί βλέπω δυστυχώς πολλές φορές να επιμένετε σε κάτι που δεν υφίσταται και το ξέρετε παρά πολύ καλά και από την άλλη βλέπω πάρα πολλά κυβερνητικά στελέχη να θέλουν να παρέμβουν στην εσωτερική λειτουργία της Περιφέρειας. Και αυτό είναι επικίνδυνο και είναι και απρεπές. Οι κύριοι υπουργοί να κοιτάξουν τη δική τους δουλειά και τη δική τους αρμοδιότητα και να αφήσουν ελευθέρα και ήσυχο το θεσμό να ορθοποδήσει να περπατήσει και να σταθεί στις μεγάλες ευθύνες”.

Ο περιφερειάρχης συμπλήρωσε επίσης ”δεν έχει κανένας το δικαίωμα να υπερβαίνει το ρόλο του. Γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και είναι και πάρα πολύ σκληρά. Και το πολιτικό παιχνίδι είναι ανοιχτό πολιτικό παιχνίδι, και δεν χωρά ούτε συμβιβασμούς ούτε αφαιρέσεις ούτε αναιρέσεις.

Οι κύριοι υπουργοί να σταματήσουν τους χαρακτηρισμούς και να κοιτάξουν τη δουλειά τους, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ευθύνες που του έχει αναθέσει ο έλληνας πολίτης και η χώρα μας. Και εμείς, όλοι εμείς πρέπει αυστηρά να σοβαρευτούμε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Κάποτε ήρθε αγκαλιά με τον λαϊκισμό και τις αυταπάτες του, σήμερα έρχεται αγκαλιά με τη διαπλοκή
«Μπορεί να γίνει επικεφαλής μιας προσπάθειας για την ήττα της Κεντροδεξιάς και της Ακροδεξιάς ο άνθρωπος που το 2015 έβαλε στην κυβέρνηση τη χειρότερη τότε μορφή Ακροδεξιάς;»
ΠΑΣΟΚ
«Καρφιά» Καραμανλή για Τουρκία: Εξωφρενικός ο νόμος για τη «Γαλάζια Πατρίδα», λάθος να θεωρείται ότι προορίζεται για εσωτερική κατανάλωση
Μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού προς την κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική, την Ευρώπη και τη λειτουργία των θεσμών - Παρών στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής και ο Αντώνης Σαμαράς
Κώστας Καραμανλής
16