Πολιτική

Έλειψαν οι κορυφαίοι από τα τηλεοπτικά πάνελ

Η κρισιμότητα των αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα... τηλεοπτικά πάνελ τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Αν ανατρέξει κανείς προηγούμενες σε εκλογικές μάχες, θα θυμηθεί υπουργούς, υφυπουργούς και κορυφαία κομματικά στελέχη να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τηλεοπτικών πάνελ, κάνοντας διαδοχικές εμφανίσεις στα κανάλια.

Αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας των εκλογών. Αυτή τη φορά, τα κορυφαία κομματικά στελέχη βρίσκονταν σε Ιπποκράτους και Ρηγίλλης, προσπαθώντας να εκτιμήσουν τα μηνύματα της κάλπης. Κορυφαίοι υπουργοί απουσίασαν επίσης.

Οι μοναδικοί που εμφανίστηκαν ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας και η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, μόνο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πάνελ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5