Πολιτική

Ενίσχυση 230.000 ευρώ στον Δήμο Ωρωπού για έργα υποδομής

Στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης, στην ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών στις 17 Αυγούστου 2017, ο Πάνος Σκουρλέτης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δημάρχου Ωρωπού και ενέκρινε εκτάκτως οικονομική ενίσχυση ύψους 230.000 ευρώ για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής.

Σκοπός είναι η αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης και ειδικότερα για η κατασκευή δικτύου ύδρευσης, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Εκτέλεση έργων από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 9
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 22