Πολιτική

Ενωτική Διαμαντοπούλου μετά την 4η θέση στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Ρυθμιστής στον β’ γύρο υπό προϋποθέσεις

Λίγο πριν από τις 11:30 και με τον δεύτερο του α’ γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ να μην έχει ξεκαθαρίσει, η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε την αποδοχή της ήττας. Και ήταν άκρως ενωτική.

Φορώντας ένα πράσινο σακάκι, η Άννα Διαμαντοπούλου εμφανίστηκε χαμογελαστή στους δημοσιογράφους που την περίμεναν για μια δήλωση. Και μίλησε για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Στην ερώτηση “ποιον θα στηρίξετε” η απάντηση ήταν “ευχαριστώ”. Ίσως γιατί δεν ξέρει κανείς ακόμα ποιος θα είναι ο δεύτερος.

«Την επόμενη μέσα θα είμαστε όλοι ενωμένοι» είπε η Άννα Διαμαντοπούλου, που ήταν 4η στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που δεν είπε ήταν ποιον θα στηρίξει στον επόμενο γύρο, όπου ήδη βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος δίνουν μάχη στήθος με στήθος σε ένα θρίλερ άνευ προηγουμένου!

Η Άννα Διαμαντοπούλου είχε κάθε λόγο να χαμογελά για τη θέση της στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Γιατί παρόλο που απουσίασε πολλά χρόνια από τα εσωκομματικά δρώμενα και παρόλο που δεν είχε κομματικό μηχανισμό να τη στηρίζει, κατάφερε να πάρει σχεδόν 20% και πάνω από 57.000 ψήφους. Υπό προϋποθέσεις, μάλιστα, θα μπορούσε να γίνει και ο παράγοντας που θα ρυθμίσει τις εξελίξεις ενόψει του β’ γύρου.

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική αφετηρία για μια νέα δημιουργική πορεία για το ΠΑΣΟΚ. Να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας δυνάμωσαν, τους φίλους και τους εθελοντές και όλους όσοι αυτοοργανώθηκαν. Είμαι εδώ και πιστεύω βαθιά ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι ενωμένοι», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

 

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αποκαλύψει η πρώην υπουργός ποιον θα στηρίζει στον β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, καθώς με την ενσωμάτωση στο 96,98%, έχει πάρει 19,42% των ψήφων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΝΔ για αποκαλύψεις Στουρνάρα: Ο Τσίπρας που συνεχίζει με πάθος το πολιτικό του comeback, τι έχει να πει για όλα αυτά;
Για σκοτεινές πρακτικές, απόπειρα πολιτικής παρέμβασης στο τραπεζικό σύστημα και στοχοποίηση του ίδιου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κάνει λόγο η Αλεξάνδρα Σδούκου
Ο Αλέξης Τσίπρας
Γιάννης Στουρνάρας: Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση στην Τράπεζα Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το ΣΔΟΕ στη σύζυγό μου
Ο διοικητής της ΤτΕ αποκαλύπτει το παρασκήνιο των επιλογών για τη διοίκηση της τράπεζας και μιλά για τη ρήξη με την τότε κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι πιέσεις «δοκίμασαν» στην πράξη την ανεξαρτησία του θεσμικού του ρόλου
Τσίπρας και Στουρνάρας
5
Συνάντηση Ζαχαράκη με Γκιλφόιλ: «Η ελληνοαμερικανική συνεργασία στην παιδεία είναι επένδυση στο κοινό μας μέλλον»
Η υπουργός Παιδείας και η πρέσβης των ΗΠΑ συζήτησαν για κοινές δράσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου και τα 250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας
Κίμπερλι Γκιλφόιλ και Σοφία Ζαχαράκη