Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Επαφές Παυλόπουλου στη Σαουδική Αραβία

Επαφές Παυλόπουλου στη Σαουδική Αραβία

Με επαφές που κορυφώνονται με τη συνάντησή του με τον βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ, σήμερα το μεσημέρι, συνεχίζεται η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στη Σαουδική Αραβία.

Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε το πρωί με τον υπουργό Μεταφορών, Σουλεϊμάν Αλ Χαμντάν, με τον οποίο συζήτησε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, με αιχμή τον τουρισμό. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων, Μαζέντ Αμπντουλάχ αλ Κουασάμπι, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα που αφορούν τις διμερείς οικονομικές σχέσεις και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα.

Στις συναντήσεις παρέστησαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή διάδοχο του σαουδαραβικού θρόνου και γιο του βασιλιά της χώρας, πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σάουντ, ο οποίος εποπτεύει τα οικονομικά υπουργεία και είναι επικεφαλής του Public Investment Fund.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε