Πολιτική

Επεισόδιο με την Φωτεινή Πιπιλή – Πήγε να ζητήσει τον λόγο στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Η ηλεκτρισμένη  κόντρα μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, παρ’ ολίγον να φέρει στα χέρια την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σωστική η επέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου που την συγκράτησε και την επέστρεψε πίσω στο έδρανό της. 

Το πρωτόγνωρο κοινοβουλευτικό επεισόδιο σημειώθηκε όταν στο βήμα της Ολομέλειας δευτερολογούσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και υπήρχαν έντονες αντιδράσεις με αντεγκλήσεις από τα έδρανα των βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ.

pipili

Τότε, η  Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από το έδρανό της και διαμαρτυρόμενη από τον ενδιάμεσο διάδρομο έφτασε μέχρι τα αριστερά επάνω έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στηλίτευσε την αντικοινοβουλευτική “κίνηση” της κυρία Πιπιλή λέγοντας πως “εάν και του είναι συμπαθής προσωπικά” αυτή η στάση “δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί”, αναγνωρίζοντας  πως πάντα υπάρχουν ατυχείς στιγμές για όλους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης