Πολιτική

Επεισόδιο με την Φωτεινή Πιπιλή – Πήγε να ζητήσει τον λόγο στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Η ηλεκτρισμένη  κόντρα μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, παρ’ ολίγον να φέρει στα χέρια την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σωστική η επέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου που την συγκράτησε και την επέστρεψε πίσω στο έδρανό της. 

Το πρωτόγνωρο κοινοβουλευτικό επεισόδιο σημειώθηκε όταν στο βήμα της Ολομέλειας δευτερολογούσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και υπήρχαν έντονες αντιδράσεις με αντεγκλήσεις από τα έδρανα των βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ.

pipili

Τότε, η  Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από το έδρανό της και διαμαρτυρόμενη από τον ενδιάμεσο διάδρομο έφτασε μέχρι τα αριστερά επάνω έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στηλίτευσε την αντικοινοβουλευτική “κίνηση” της κυρία Πιπιλή λέγοντας πως “εάν και του είναι συμπαθής προσωπικά” αυτή η στάση “δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί”, αναγνωρίζοντας  πως πάντα υπάρχουν ατυχείς στιγμές για όλους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι