Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδιο στην Βουλή με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Επεισόδιο στην Βουλή με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Ένα ακόμα επεισόδιο δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σηκώθηκε από έδρανό της και πήγε μπροστά από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη και όρθια άρχισε να του κουνά το δάκτυλο και να χειρονομεί.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξοργίστηκε επειδή ο πρώην… συναγωνιστής της στην Ένωση Κεντρώων της απάντησε σε όσα εκείνη ανέφερε προηγούμενος κατά του πρώην αρχηγού της ΕΚ, Βασίλη Λεβέντη.

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση ψυχραιμότερων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ για να την απομακρύνουν. Το επεισόδιο δημιουργήθηκε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια των αλλαγών στον Κανονισμό της Βουλής.

Η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το βήμα της Ολομέλειας επιτέθηκε για μια ακόμα φορά για τα όσα της καταλογίζει ο Βασίλης Λεβέντης, επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε και πήγε μετά από έξι μήνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επέλεξα είπε «να πάω με τους καθαρούς», «οι πρόεδροι όλων των άλλων κομμάτων είναι “κουραμπιέδες ” εκτός του Τσίπρα…» ενώ κατηγόρησε τον Βασίλη Λεβέντη, ότι σε κομματική του εκδήλωση χθες στο Παλλάς, είπε ότι θα πρέπει να ανοίξει το «Γουδή», σχολιάζοντας ότι αυτά είναι ανήκουστα πράγματα διχασμού.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού λέγοντας πως «η κυρία βουλευτής είπε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι “κουραμπιέδες ” και δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θέλουν να της απαντήσουν, αλλά εμείς αντιδρούμε σ’ αυτές στις εκφράσεις της»

Προσέθεσε ότι η κυρία βουλευτής είχε πεί ότι εάν η ΕΚ της ζήτησιε την έδρα της αυτή θα την δώσει, εμείς της την ζητήσαμε και εκείνη δεν την έδωσε, είναι η 151η βουλευτής της κυβέρνησης, δεν την έδωσε για να μην πέσει η κυβέρνηση κ. Τσίπρα”.

Αυτές οι αναφορές έκαναν “έξω φρενών” την κυρία Μεγαλοοικονόμου που αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις