Πολιτική

Επιστολή ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Εσωτερικών – Τι ζητά για το debate

Επιστολή από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου προς τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ, κ. Κ. Πουλάκη.

Στην επιστολή του ο ΣΥΡΙΖΑ αιτείται την άμεση σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής, με θέματα, α) τη διεξαγωγή ντιμπέητ και, β) τους όρους προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ.

Νωρίτερα για το θέμα του debate είχε ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγές της ΝΔ αναφέραν για το debate των πολιτικών αρχηγών πως “η ΝΔ ζητά να πραγματοποιηθεί debate όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου, όπως αυτό που διεξάγεται πάντα πριν από τις εθνικές εκλογές. Και απ’ αυτού η ΝΔ αναμένει μια απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς debate ανάμεσα στους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη δεν πρόκειται να γίνει”.

Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου σήκωσε το γάντι και ξεκαθάρισε πως “αναφορικά με φήμες που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει απαντήσει καθαρά για τη διεξαγωγή debate με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών, υπενθυμίζουμε τις απαντήσεις σε συνεντεύξεις της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, τις τελευταίες ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50