Πολιτική

Επιστρέφει στο υπουργικό γραφείο ο Θεοδωρικάκος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Επιστρέφει την Δευτέρα, 21.09.2020 στα καθήκοντά του, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την ολιγοήμερη κατ’ οίκον νοσηλεία του εξαιτίας προβλήματος υγείας.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter αναφέρει ότι η πρώτη ενέργεια θα είναι η έγκριση οικονομικής βοήθειας και λοιπής συνδρομής στους ΟΤΑ που επλήγησαν από τον κυκλώνα «Ιανός».

Η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου είναι η ακόλουθη:

«Καλή Κυριακή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράσταση σας στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα. Από αύριο στο γραφείο & η πρώτη δουλειά να πάει η άμεση οικονομική & η συνολική έμπρακτη υποστήριξη απο το ΥΠΕΣ σε δήμους & περιφέρειες που επλήγησαν από την θεομηνία!».

Δείτε την

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Αμυντική ενέργεια η κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων από τους ελληνικούς Patriot
«Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι εκεί από το 2021. Υπήρξε επιθετική ενέργεια και στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της συμμετείχε η ελληνική αποστολή. Δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις λεπτομέρειες»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
65