Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Κοροϊδεύει χιλιάδες εργαζόμενους ως άλλη Μαρία Αντουανέτα

Σκληρή επίθεση στον Υπουργό Ανάπτυξης αλλά και στον πρωθυπουργό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον σχολιασμό της πρότασης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί τόνωσης της ρευστότητας των πολιτών, από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του:

“Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση.

Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα.

Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.

Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι “θα γίνουν 300 κιλά”…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ορόσημο της ΔΕΘ για τη δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ και οι χειρισμοί στην υπόθεση της παραπομπής Καραμανλή σε Προανακριτική
Στην πρόταση που θα καταθέσει η ΝΔ, θα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ζητείται η παραπομπή του κ. Καραμανλή σε προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής