Πολιτική

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Ζωής Ράπτη

Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα βρέθηκε η Ζωή Ράπτη, καθώς το πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Υγείας δέχτηκε επίθεση. 

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου κατηγορώντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ιδιωτικοποιεί την υγεία.

Όπως αναφέρει στο Twitter η Ζωή Ράπτη η επίθεση «δεν μας τρομοκρατεί, ούτε αναστέλλει το έργο μας στο υπουργείο Υγείας. Θα βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και απεξαρτησης ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 100
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53