Πολιτική

Έψαχναν να βρουν τον …κλαυσίγελο στην Ολομέλεια

 Μπορεί η χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής να κατέληξε σε παρωδία ωστόσο κάποιοι από τους βουλευτές προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν όσα διαδραματίστηκαν στην Ολομέλεια με μια δόση...χιούμορ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο …μετρ του είδους Κώστας Τασούλας έκλεψε την παράσταση. Σύσσωμη η «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς της Προέδρου της Βουλής, και κατευθύνθηκε στο περιστύλιο. Εκεί ο Κώστας Τασούλας περιέγραφε στον Αντώνη Σαμαρά και σε άλλους βουλευτές ένα διάλογο που είχαν πριν μέσα στην Ολομέλεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Φίλης.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έλεγε ο κ. Τασούλας, απευθύνθηκε προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε ξεσπάσει σε γέλια λέγοντας του «γελάτε για την κατάντια;» για να πάρει την απάντηση του κ. Βενιζέλου «αυτό δεν είναι γέλος είναι κλαυσίγελος».

Ο κ. Τασούλας συνεχίζοντας την περιγραφή υποστήριξε ότι «αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν ότι ο κλαυσίγελος είναι όνομα και έψαχναν να τον βρουν στην αίθουσα» κάνοντας τον Αντώνη Σαμαρά και τους βουλευτές να ξεσπάσουν στα γέλια….

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς