Πολιτική

Έβαλε τα κλάματα ο Πάνος Καμμένος – Φεύγω με το κεφάλι ψηλά

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο απερχόμενος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος τα συναισθήματα να τον πλημμυρίζουν δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα. Τι δήλωσε κατά την κοπή της πίτας και τι είπε για την απόφαση του να παραιτηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο της εκλογής του Κυριάκου Πιερρακάκη στο «τιμόνι» του Eurogroup - Νίκησε τον βαν Πέτεγκεμ από τα «αποδυτήρια»
Το ισχυρό «comeback story» της Ελλάδας, αλλά και η άρνηση των Βέλγων να «ξεπαγώσουν» τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στο τραπεζικό τους σύστημα, «κλείδωσαν» στην ουσία τη νίκη Πιερρακάκη
Κυριάκος Πιερρακάκης