Πολιτική

Έχουμε… “πακέτο” – Νέα προαπαιτούμενα μαζί με τη συμφωνία, σε μία ψηφοφορία στη Βουλή!

Βαρύ θα είναι το “πακέτο” που θα φέρει το κυβερνητικό επιτελείο προς ψήφιση στη Βουλή, αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους επικεφαλής των θεσμών. Μαζί με τη συμφωνία για το νέο μνημόνιο, θα υπάρχει και άρθρο με νέα προαπαιτούμενα μέτρα, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς εντός και εκτός κυβέρνησης!
 

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, για να πάρει η Ελλάδα την πρώτη δόση από το νέο πακέτο βοήθειας, θα πρέπει να φέρει στη Βουλή νέα προαπαιτούμενα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν σε μία ψηφοφορία! Κάτι που αναμένεται να προκαλέσει ενδοκυβερνητικές αναταράξεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα νέα προαπαιτούμενα θα ενσωματωθούν σε ειδικό άρθρο μέσα στο κείμενο της συμφωνίας!

Το “πακέτο” αναμένεται να πάει στη Βουλή ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η αυριανή μέρα προμηνύεται δύσκολη, καθώς οι συσκέψεις με τους επικεφαλής των θεσμών θα είναι μαραθώνιες.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Σταθάκης θα έχουν αύριο εκ νέου συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
33
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος