Πολιτική

Ευρωεκλογές 2014: Μεγαλώνει τη διαφορά στις 2 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τη διαφορά του από τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ενώ αύξηση στα ποσοστά τους έχουν και η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Πράσινοι. Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μικρή πτώση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα δεδομένα, ανάλογα και με την επικαιρότητα, αλλάζουν σχεδόν καθημερινά προκαλώντας πονοκέφαλο στα κομματικά επιτελεία.

Τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της Pulse για topontiki.gr είναι ωστόσο θετική γαι τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το κόμμα διευρύνει τη διαφορά του κατά 0,5% από τη ΝΔ ενώ και ο Α. Τσίπρας κερδίζει “πόντους” στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Οριακά αυξημένοι κατά 0,5%, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται στην Πρόθεση Ψήφου η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Σταθεροί στα ποσοστά του πρώτου κύματος αποτελεσμάτων παραμένουν η Ν.Δ., το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, οι Γέφυρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΛΑΟΣ και το Άλλο Κόμμα. Οριακά υποχωρούν κατά 0,5% η Χρυσή Αυγή, το Λευκό / Αποχή και οι Αναποφάσιστοι / Δ.Α.

Σύμφωνα με topontiki.gr μείωση της διαφοράς του κατά 2% από τον Αντώνη Σαμαρά καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα για τον Καταλληλότερο για Πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου