Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές της 9ης Ιουνίου δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της Παρασκευής (19.4.24).

Πρόκειται για την πρώτη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με στελέχη κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, η παρουσία του στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού-Ελληνικός Κόσμος έχει τον συμβολισμό της στήριξης της προσπάθειας του κόμματος να είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

tsipras kasselakis

tsipras kasselakis syriza

tsipras syriza

tsipras

tsiprassyrizaevropsifodeltio

tsiprassyrizaparousiasi

«Η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση πρέπει να δοθεί με ενότητα», αναφέρουν στελέχη κοντά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ».

tsipras syriza evrwekloges

tsipras syriza evrwekloges

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 10
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 2
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1