Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε για τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής (09.06.24). Ο πρωθυπουργός γύρω στις 7 το απόγευμα θα μεταβεί στα γραφεία της ΝΔ, όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύονταν από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τον γιο του Κωνσταντίνο.

Κατά την άφιξή του, ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Μάλιστα, μπαίνοντας στο σχολείο, είχε μία σύντομη συνομιλία με έναν μικρό φίλο. 

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο ισχυροποιούμε τη Δημοκρατία.

mitsotakis psifos mitsotakis psifos mitsotakis psifos mitsotakis psifos mitsotakis psifos mitsotakis psifos mitsotakis psifos

Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.

 

 Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία για να προφέρουν την δική τους ετυμηγορία» δήλωσε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης