Πολιτική

Φάμελλος για ομόφυλα ζευγάρια: Ο Μητσοτάκης υποδεικνύει την αποχή για να καλύψει διαφωνίες βουλευτών του

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας πως «για να καλύψει τις διαφωνίες βουλευτών του, τους υποδεικνύει την αποχή από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το δικαίωμα στο γάμο».

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα social media, ο Σωκράτης Φάμελλος κάνει λόγο για «κατοχυρωμένο δικαίωμα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Παράλληλα, καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «να υιοθετήσει και να ψηφίσει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» και να «σεβαστεί το δικαίωμα όλων στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας»
Απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές λέγοντας πως προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τη ΝΔ ενώ έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, πάτησε σε δύο βάρκες και έπεσε στη μέση
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 28
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 93
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας