Πολιτική

Φάουλ Λεβέντη! Επιτέθηκε στον Τσίπρα γιατί έφυγε για την κηδεία Μιχόπουλου

Δεν τον είχαν ενημερώσει; Δεν τον ενδιέφερε; Όπως και να έχει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γιατί έφυγε αμέσως μετά την ομιλία του στη Βουλή.
 Ο κ. Λεβέντης, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι προφανώς είχε σοβαρότερα καθήκοντα και πρόσθεσε ότι όταν ήταν στην αντιπολίτευση παραπονείτο που έλειπε ο πρωθυπουργός. Και αυτό, ενώ είναι γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας έφυγε για να παραστεί στην κηδεία του στενού του συνεργάτη και φίλου, Θοδωρή Μιχόπουλου.

Εντυπωσιακό είναι ότι και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του είπε ότι «Παίρνω το βήμα νωρίτερα για ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός και ζητώ την κατανόησή σας».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Το μήνυμα ενότητας που έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι αιχμές για την εσωκομματική «φασαρία»
«Σε αυτή την προσπάθεια, η εσωστρέφεια και μάλιστα χωρίς πολιτικό περιεχόμενο, δεν βοηθά», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνεται «φασαρία για την φασαρία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε προεκλογικούς ρυθμούς η ΝΔ: Η «επιστράτευση» υπουργών και το στοίχημα της συσπείρωσης
Το Μέγαρο Μαξίμου και η Πειραιώς δίνουν έμφαση στον διάλογο με την κοινωνία, με στόχο, από τη μία να επικοινωνήσουν το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης σε όλο του το φάσμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Ένταση στη Βουλή μεταξύ Καιρίδη και Βελόπουλου: «Είστε πρόβλημα αντεθνικό και ανθελληνικό» - Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για την τραγωδία στη Χίο
Αναδεικνύεται η ανάγκη ενίσχυσης της μάχης κατά των κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, λέει η κυβέρνηση
Κυριάκος Μητσοτάκης 18