Πολιτική

Γαβρόγλου: Τι Πανελλήνιες, τι… εκλογές! Κάλυψε τη γκάφα με δεύτερη! [vid]

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, έκανε ένα σαρδάμ και μίλησε για εκλογές, ενώ αμέσως μετά προσπάθησε να τη διορθώσει, κάνοντας τα πράγματα... μάλλον χειρότερα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα συνέβησαν στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Εκεί όπου μιλούσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή ανάρτησή του για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2017, ωστόσο το… highlight δεν ήταν αυτό.

Κάποια στιγμή ο υπουργός Παιδείας, θέλοντας -προφανώς- να πει πως δεν πρέπει να γίνεται σπέκουλα λίγες εβδομάδες πριν τις Πανελλήνιες, τελικά είπε το εξής: “Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν τις εκλογές, ή λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές…“.

Στο σημείο εκείνο οι συνάδελφοί του αντελήφθησαν πως η παραπάνω φράση μάλλον οφείλονταν σε γκάφα και όχι σε… προκήρυξη εκλογών και έσπευσαν να τον διορθώσουν.

Όταν ο κ. Γαβρόγλου κατάλαβε τη γκάφα, προσπάθησε να τη διορθώσει, όμως υπέπεσε σε δεύτερη, αφού αμέσως μετά σχολίασε: “Τι είπα; Τις εκλογές. Γλώσσα λανθάνουσα”…

Και λέμε για δεύτερη γκάφα, αφού η παροιμία αυτή (σ.σ. γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει), σημαίνει πως όταν κάποιος λέει ένα λάθος, μάλλον λέει την… αλήθεια!

Λίγο μετά πάντως, ο υπουργός υπενθύμισε πως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν το ίδιο λάθο και συμπλήρωσε: “Το ‘παμε κι άλλη φορά. Ψυχαναλυτικά ενδεχομένως να ερμηνεύονται όλα αυτά“.

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης σε Γεωργιάδη για Πατούλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανάγκασε να στείλεις το φιλαράκι σου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας»
Στην πίεση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει ο Παύλος Πολάκης την απόφαση του υπουργού Υγείας να διαβιβάσει στοιχεία για τις εταιρείες του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Ο Γιώργος Πατούλης δηλώνει ότι ζήτησε ο ίδιος να ελεγχθεί
Παύλος Πολάκης
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την παραπομπή Πατούλη στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας: «Εμπαιγμός, πριν λίγες ημέρες τον υπερασπιζόταν»
Η Χαριλάου Τρικούπη διευρύνει την επίθεσή της, συνδέοντας την υπόθεση με την εποπτεία των ιδιωτικών δομών υγείας και καταλογίζοντας στην κυβέρνηση πολυετή αδράνεια
Γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Τσίπρας από την Ολυμπία: «Να φύγει ο Φλωρίδης» – Μετωπική επίθεση σε Μητσοτάκη για Τέμπη, ακρίβεια και διαφθορά
Η δικαστική εξέλιξη για τους χειρισμούς στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΕΛΑΣ στο Olympia Forum
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Δόμνα Μιχαηλίδου: Η προσβασιμότητα, η εξαίρεση και το «να μη χρειαστεί να ξανάρθω»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επέλεξε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ιδιωτικού τομέα και εξήγησε γιατί στόχος είναι τέτοιες πρωτοβουλίες να μη θεωρούνται στο μέλλον… είδηση
Δόμνα Μιχαηλίδου