Πολιτική

Γεωργιάδης: «Αν δεν τα βρούμε με την τρόικα θα κλείσουν οι τράπεζες»

Μια ακόμα φράση που θα συζητηθεί εκστόμισε και σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

Χθες, ήταν η φράση ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει για την εμπλοκή με την τρόικα. Σήμερα όταν του είπαν αν θα πει όχι η κυβέρνηση στην τρόικα απάντησε: «Θέλετε να κλείσουν οι τράπεζες;»

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε: «Δεν δεχόμαστε κάθε αίτημα από την Τρόικα, αλλά δεν κάνουμε και λεονταρισμούς».

Ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι ελληνικές τράπεζες, είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη.

Υπήρξε και στιγμή που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη όταν ο τελευταίος του άσκησε κριτική. Είπε: «Γιατί δεν γίνεστε πρωθυπουργός να τα λύσετε όλα; Αφού έχετε τη λύση για τον Σόιμπλε, τη Μέρκελ, για όλα».

Και ο Γιώργος Παπαδάκης του απάντησε: «Εσείς θέλετε παπαγαλάκια, γι’ αυτό αντιδράτε έτσι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 165
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας