Πολιτική

Γεωργιάδης: Αυξάνονται οι έλεγχοι για το παρεμπόριο

Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η καταπολέμηση του παρεμπορίου και ο Αδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει πως τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά. «Ήδη εδώ και μέρες τα συνεργεία ελέγχου του παρεμπορίου έχουν πιάσει δουλειά. Η κατάργηση του Ασύλου βοηθάει ήδη πολύ. Τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν και οι έλεγχοι θα ενταθούν!», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε ενημερωτικό έγγραφο που επισυνάπτει ο Αδωνις Γεωργιάδης, από τους ελέγχους που έγιναν στις 12 Αυγούστου από τις 11 μέχρι τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή του Πειραιά και υπογράφει ο υπαστυνόμος Ά, Ιωάννης Μισόρης, εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Συντονιστικό Κέντρο Εποπτείας της Αγοράς και Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ), προκύπτουν τα εξής στοιχεία σχετικά με τον έλεγχο για το παρεμπόριο:

Έγιναν οκτώ έλεγχοι σε δέκα άτομα, βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία για το παρεμπόριο, και επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα των 200 ευρώ και συντάχθηκαν τρία πρωτόκολλα κατάσχεσης- καταστροφής από υπαλλήλους της γενικής γραμματείας Εμπορίου και του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και επί τόπου κατασχέθηκαν 85 κιλά φρούτα και δύο ζυγαριές και συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης κατασχέθηκαν 368 cd και dvd και 48 άλλα είδη παρεμπορίου (ρολόγια, μπαταρίες, αξεσουάρ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8